Marian - Van jezelf houden

Marian

Marian Palsgraaf

Marian Palsgraaf

Ik ben Marian Palsgraaf (1970) en het gezicht achter de website Just Be You, het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Sinds een aantal jaar ben ik bezig met training geven en het helpen van mensen, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van zelfvertrouwen, onzekerheid en angst.

Ik kom zelf van 0,00 aan zelfvertrouwen en ik hield totaal niet van mezelf.

Op het dieptepunt van mijn leven heb ik inzicht gekregen. Door dit inzicht heb ik mezelf kunnen veranderen en als ik het kan dan kan jij het zeker ook! Mijn verleden heb ik losgelaten en ik heb mezelf geaccepteerd en ik ben mijn dromen achterna gegaan.

Waarom nog een website?

Just Be You is een website voor inspiratie, motivatie, zelfvertrouwen en diverse onderwerpen wat mij raakt. Ik wilde graag een specifieke website wat zich richt op één onderwerp: het houden van jezelf!

Vanjezelfhouden.nl is hiermee geboren. Van jezelf houden is goed zorgen voor jezelf, jezelf accepteren, het verleden loslaten, jezelf steunen, jezelf liefhebben, je goed genoeg voelen en het gevoel hebben dat je er mag zijn want dat mag je ook. Je bent goed zoals je bent!

Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie, net zoals mijn websites. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Warme groet,
Marianhandt