Mijn perfecte ogen , een nieuwe werkelijkheid! - Van jezelf houden

Mijn perfecte ogen , een nieuwe werkelijkheid!

Mijn perfecte  ogen , een nieuwe werkelijkheid!  Geschreven door Anouk Dijkstra:

Het is nog licht, het is net gestopt met regenen en de lucht lijkt blauwer dan blauw, ik zit achter mijn computer en schrijf.

DE WERKELIJKHEID’, mijn werkelijkheid op papier voor het moment dat ik het even vergeet. Ik ben twee jaar geleden begonnen aan een reis…
Deze reis brengt je terug naar het dagelijks leven en laat je zien wie je werkelijk bent.

Momenteel ben je wellicht druk met het uitzoeken van een vakantie, aan het werk, outfits aan het zoeken voor je man, je kind of voor jezelf of je zit net 1 minuut rustig op de bank. De deurbel gaat en voor 1 seconde ben je afgeleid en word je meegesleurd.

Het lijkt alsof je verdwijnt…net als hoe Alice in Wonderland ineens in een andere wereld terecht kwam. Stel het je zo voor… je valt in een gat. Een gat dat je toegang geeft tot…je eigen werkelijkheid en perfectie. De deurbel gaat nogmaals. Je staat op pakt het pakketje van de postbode aan en loopt terug naar de plek waar je net zat.

Waar was je nu net? Je kijkt verward rond. Het leek alsof je ergens anders was. Je maakt het pakket open er zitten nieuwe gadgets in die je hebt besteld om je happy te voelen.

Maar wat maakt je eigenlijk happy? Een Ipad, lekker eten, kleding, een liefdevolle lach van je man, de luier verschonen van je kind of iets anders? Het is soms moeilijk te zeggen. Wat is nu eigenlijk de realiteit van geluk? Ben je gelukkig/happy?
Wat is geluk eigenlijk vraag ik me stilletjes af als ik mijn beiden katten op de bank zie liggen. De ene kat met 4 poten de andere kat met drie poten  …maakt het uit?

Milou lijkt gelukkig te zijn ook zo zonder een vierde poot. Ik kam mijn haar, eet mijn yoghurt en denk na. Wat als de werkelijkheid er toch anders uitziet dan dat ik hem iedere dag zie? Of anders is dan dat jullie hem zien? Wat zou er gebeuren als we echt willen zien wat de werkelijkheid is? Als we nieuwe ogen hebben die anders kijken!

Ik wil nieuwe ogen bestellen! Dat is het, ik pak mijn iPad en ben bijna instaat nieuwe ogen te gaan zoeken… of toch niet, eigenlijk ben ik blij met mijn ogen. Ze zijn donker van kleur en ze stralen als ik goed kijk in de spiegel. Soms glanzend door de lichtval, soms glanzend door de sprankeling die ik voel in mijn hart. Hoe je het ook wendt of keert ik vind mijn ogen mooi zoals ze zijn.
Spiegeltje spiegeltje aan de wand…Ik heb de mooiste ogen van het hele land! Een regel wel bekend in het land. Maar eigenlijk erg apart vind ik zelf. De mooiste van het land?!

Ik maak er liever van;  “spiegeltje spiegeltje” aan de wand laat alle unieke mensen zien in het hele land!

Weer een nieuwe quote erbij! (“waar er maar één exemplaar van bestaat”) Zijn jullie ook allemaal unieke exemplaren?
Mijn missie: Je bent perfect zoals je bent is gestart! Als de werkelijkheid van onze schoonheid echt zichtbaar is, heeft de ziel rust en je lichaam ook.

Je bent perfect zoals je bent! Eindelijk…

Anouk Dijkstra

“Vergeet je gedachten ook al is het maar voor even het enige wat overblijft is je perfecte en prachtige zelf”

De werkelijkheid van de perfectie van de vrouw is wereldwijd zichtbaar omdat ze perfect was, is en altijd zal zijn

About the Author Marian

Over Marian Palsgraaf. Enthousiast, geleerd positief te zijn, gedreven, drop verslaafd, moeder, eigenaar justbeyou.nl, blogger, prosecco. Favoriete uitspraak: "De wind kan je niet veranderen maar de zeilen zet jezelf".

Leave a Comment:

5 comments
Marloes says 17 februari 2013

Welkom Anouk! Mooie blog,

Ik vind dit een mooie site en ik hoop er vaak van deze mooie blog te vinden want ik moet nog een lange weg.

Reply
Yolanda says 18 februari 2013

Anouk, mooi verwoord, onder de indruk!
Liefs,
Yoalnda

Reply
joke bakker says 23 februari 2013

echt, echt, dank je wel……

Reply
Anouk Dijkstra says 4 maart 2013

Dank voor de complimenten dames…..!! Lieve groet,Anouk

Reply
Anouk Dijkstra says 4 maart 2013

Dank voor de complimenten dames…..!! Lieve groet,Anouk
“Vergeet gedachten ook al is het maar voor even het enige wat dan overblijft is jullie prachtige zelf”

Reply
Add Your Reply