Ervaringen Online Cursus - Van jezelf houden

Ervaringen Online Cursus

Onderstaand is wat andere mensen zeggen over de online cursus ‘Van Jezelf Houden’. Na de cursus ontvangt de cursist een ervaringsformulier en aan de hand van dit formulier zal ik deze pagina invullen. De pagina zal dus steeds weer bijgewerkt gaan worden.

Heb jij nog vragen? Mail mij gerust of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Ervaringen:

 

R. van Berkel (56 jaar)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenIk ben erg blij en positief dat ik de online cursus heb gedaan. Mijn rugzakje is minder vol en ik ben rustiger geworden. Ik was niet tevreden met het leven en heb nu een hele andere kijk op het leven. Een 8.

D. Verheijen (57 jaar

quote van jezelf houdenIk kwam deze cursus tegen en de simpele opzet sprak me erg aan. Ik voelde me van begin tot einde begrepen, en wat ik voelde als erg prettig. Voor mij zeker een 10. Ik vind dat alles aan bod is geweest. Ik ben je erg dankbaar quote van jezelf houdenondanks dat ik de 21 dagen nog niet heb afgerond merk ik zelf dat ik al een stuk positiever naar mezelf kijk. Eigenlijk zou een ieder die wat minder over zich denkt zo’n cursus moeten doen.Het geeft veel inzicht over jezelf op een makkelijk leesbare manier.

Marjolein (54 jaar)

quote van jezelf houdenDoor een burn-out realiseer ik mij dat zoals ik leefde niet goed was. Mijzelf altijd ten dienste stellen voor anderen en niet goed voor mezelf zorgen. De ander komt eerst. Hoe kwam dat, misschien hou ik wel niet van
quote van jezelf houdenmezelf. Precies op dat moment kwam jij met deze cursus, super! Ga zo door, je bent een heerlijke inspirator. Een 8!

Ellen (45 jaar)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenIk vind 21 dagen voor deze cursus wel heel intensief. Vond het leuk om de cursus te doen, heb er veel van geleerd. Dank je wel voor je steun en je positieve woorden. Een 8.

 

 

Anoniem

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenDank je wel, Marian voor je training. Goed geregeld een dikke negen en ik kan zeggen dat ik leer blij te zijn met mezelf.

 

Marian H. te Noordwijk

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenNet je training afgesloten en ik vond het heel erg confronterend. Ik moet echt mezelf de tijd gunnen. Ik vind 21 dagen iets te snel en teveel maar ik ga gewoon weer opnieuw beginnen. Dank je wel!

 

Marloes (43) te Eindhoven

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenWat heerlijk dat je het programma kan bekijken wanneer het je uitkomt. Ik geef je programma een 8. Ik vond de e-mails erg ondersteunend en motiverend. Geen op- en/of aanmerkingen. Graag zie ik nog een programma over positief leren denken.

Gitta J. (28)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenBuiten je spelfouten om in het programma vond ik het alleen maar top. Het komt door de taalspelling iets minder professioneel over maar echt, Marian, petje af. Ik ben er blij mee. Je hebt erop gehamerd maar ik ben me erg bewust geworden van veel dingen.

 

quote van jezelf houdenGraag wil ik je bedanken voor de 21-daagse cursus. Was zelf altijd een negatief iemand maar sinds ik de cursus heb gevolgd is dat anders geworden. Denk nu veel positiever en straal dat ook uit.  Ik krijg van veel mensen te horen dat ik veranderd ben in positieve zin heb ik er ook een stel leuke vrienden bijgekregen.  Ik durf er nu te zijn, durf zelfs in quote van jezelf houdende spiegel te kijken met bril op en ook geef ik mezelf meer complimenten. Ik kijk geregeld in de spiegel en zeg dan mooie vrouw , je mag er wezen en daarom wil ik je enorm bedanken. Echt heel erg bedankt!

Greta (52 jaar)

quote van jezelf houdenHet is een geweldige cursus en vele eye openers. Het ging me wel te snel, de 1e 4 dagen kon ik het nog bijhouden. quote van jezelf houdenVerder ben ik elke dag wel gaan lezen maar heb geen huiswerk gemaakt. Ben ontzettend gestimuleerd, en breng het al dagelijks in de praktijk. Ook ga ik nu stap voor stap de studie opnieuw doen, op mijn tempo. Cijfer een 8!

Sandra (39 jaar)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenDank je wel voor deze cursus. Geweldig, ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik hou echt van mezelf en het heeft me veel gebracht. Dank je wel. Ik ga deze trend zeker doorzetten. Een dikke 8!
.

Monique (46 jaar)

quote van jezelf houdenIk heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik niet minder ben dan een ander, dat ik meer kan als ik wil. EN DAT IK
ME DOOR quote van jezelf houdenMIJN ONZEKERHEID NIET MOET LATEN STOPPEN OM NIEUWE DINGEN TE ONDERNEMEN. Ik ben zeker gestimuleerd om verder te gaan met dit thema! Ik vond het mooi om deze cursus te doen vooral dat je goed over jezelf nadenkt wat je anders kan doen als je onzeker bent. Een 8!

Marijke (53 jaar)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenDrie weken is te kort en te snel maar je hebt me gestimuleerd om er verder mee te gaan. Alleen ben nog een kneus wat betreft relaties. Daarvoor zal ik dus eerst van mezelf moeten houden. Ik ga ervoor.. Dank je wel voor je support! Een 8!

Bert  (42 jaar)

quote van jezelf houdenquote van jezelf houdenDank je wel voor deze leuke interessante cursus. Ik ben nogal verlegen maar ik weet nu dat ik zelf kan ondernemen en ik ben me veel meer bewust van mijn kwaliteiten. Je hebt me gestimuleerd en ik zal je e-mails missen. Een 8 voor deze online cursus!

Aicha (36 jaar)

quote van jezelf houdenDe reden waarom ik ben gestart is omdat ik erg in de knoop zit/zat met mezelf. Ik heb veel van je cursus geleerd maar de inzicht wat ik hiermee heb gekregen is ongelooflijk. Ik ben zeker gestimuleerd, ik heb bepaalde knoppen quote van jezelf houdenomgedraaid en denk nu eerst aan mij zelf en daarna de rest. Het is voor mij echt een eye opener geweest, mijn leven lijkt nu in een flow te gaan echt bizar! Een 8! Persoonlijk advies zou nog mooi zijn.
.

Ronald (47 jaar)

quote van jezelf houden

 Was mezelf kwijtgeraakt en kon geen nee zeggen . En cijferde me altijd weg. En voel me nu weer sterker en quote van jezelf houdenkrachtiger. En elke dag weer een goede start . En ik kom nu eerst en dat voelt fijn . Ik kies voor mezelf maar ik ben nog niet klaar . Maar tot nu toe vind ik de cursus geweldig, zou ook wel een boek er van willen , en een werkboek. Cijfer 9.

M. van Rijn (54 jaar).

quote van jezelf houdenIk vond het heel leuk om te doen. Het heeft me weer inzicht gegeven in wie ik ben , wat ik wil en waar ik naartoe ga. Ook is het fijn dat je niet gebonden bent aan een tijdschema. Voor mij was de online cursus dus heel positief. Ik heb quote van jezelf houdenmezelf voor vrijwilligerswerk aangemeld, wat ik al heel lang wilde doen, maar de stap niet durfde te zetten. Dankzij deze cursus nu wel 🙂 Een 9! Dank je wel voor deze cursus, Marian, hierdoor heb ik een stukje van mijn leven teruggekregen. Blijf zo doorgaan 🙂

M. Haarmeijer (43 jaar)

quote van jezelf houdenDeze online cursus van jou sprak me aan omdat je eenvoudige, makkelijk te begrijpen taal gebruikt. Het is voor mij quote van jezelf houdeneen aanvulling op mijn studie en leerproces. Alles wat ik gelezen heb en de oefeningen die ik gedaan heb waren niet nieuw voor me maar erg leuk om ze weer te doen. Elke dag keek ik weer uit naar je mail! Cijfer 9.