Even voorstellen: Anouk Dijkstra - Van jezelf houden

Even voorstellen: Anouk Dijkstra

Anouk DijkstraIk ben Anouk Dijkstra (31)en heb een missie. De “Alles is perfect zoals het is missie” & Je bent perfect zoals je bent!

Ik wil vrouwen laten zien dat ze perfect zijn zoals ze zijn. Met mijn slogan “Je bent perfect zoals je bent’ wil ik laten zien dat een eigen schoonheid voelen en beleven maakbaar is door onszelf omdat we zelf ons leven creëren. Als we echt onszelf zijn kunnen we onze gedachten loslaten en zijn wie we in essentie zijn.

“Perfectie van jezelf is elk moment aanwezig in het onzichtbare dat zichtbaar elke dag aanwezig is”

Naam : Anouk Dijkstra

Leeftijd: 31 jaar

Beroep : Schrijfster, Oprichtster Happy Beautiful You en een Creatief springlevend mens die zichtbare en onzichtbare mogelijkheden ziet…..en nog veel meer wat ik zelf wil zijn op een specifiek moment.

Relatie: Ik heb een geweldige man die mij heeft laten zien wat werkelijke LIEFDE Is.

Kinderen: Ik heb een zoontje Noah en twee katten Milou en Brammetje.

Typische vrouwelijke eigenschap: De mooiste eigenschap van de vrouw vind ik dat ze krachtig is op elk moment. Dit kan zijn in een relatie, op haar werk, of als ze bij haar vriendinnen is. Vrouwen helpen vrouwen ze zijn het hart van elk gezin en hebben de kwaliteit harten te verwarmen van  de man, het kind, een vriendin, of mensen die ze niet kennen maar willen helpen. Ze zijn flexibel en zetten zich in voor het geluk van de mensen waarvan ze houden. Deze eigenschap bezit elke vrouw wereldwijd.

“Vrouwen vliegen krachtig over vuur om doelen te bereiken voor kind, man, vriend en vriendin”

Website: www.happybeautifulyou.nl

Facebook: Anouk Dijkstra

Twitter: HappybeautifulY