Veelgestelde vragen - Van jezelf houden

Veelgestelde vragen

Veel getelde vragen Van jezelf houden

Ik heb veel vragen binnengekregen over de online cursus ‘Van Jezelf Houden’ waarvan ik het handig vind om deze met jou te delen, mocht je nog dezelfde vraag hebben.
.

Is de cursus geheel online?
,

De cursus is inderdaad geheel online. Na afloop van de cursus krijg je het gehele werkboek nog in één keer.
.

Ik heb nooit een online training gevolgd. Hoe gaat dit in zijn werk?
m

Eigenlijk heel simpel. Zodra jij de online training hebt gekocht word je doorverwezen naar een pagina waar je je kan registreren en een inlognaam en wachtwoord kan aanmaken. Je hoeft echt geen verstand van technische zaken te hebben. Het verwijst zich allemaal vanzelf.

Kom je er niet uit, mail me dan gerust dan help ik je persoonlijk verder.
,

Ik wil graag gebruik maken van het aanbod maar pas later starten. Is dat mogelijk?
.

Ja, dat is mogelijk. Je registreert je pas op de datum dat je wilt beginnen. Je slaat de registratiepagina op in je computer of je stuurt mij even een mail zodat ik je de registratiepagina kan toesturen.

Wat als ik een dag niet bij mijn mail kan, kan ik dan wel alle cursuselementen zien in een overzicht?
,

Gedurende de cursus krijg je elke dag een mail met ondersteuning, reminder, inspiratie en het bericht dat er een nieuw cursusonderdeel voor je klaarstaat. Dan kun je inloggen op de website en daar het cursusonderdeel lezen. Als je een keertje niet bij je mail kunt, kun je altijd inloggen op de website en daar de cursusonderdelen teruglezen die je hebt gemist. Ze blijven er gewoon opstaan, dus je kunt altijd voorgaande onderdelen nog bekijken.

Online Cursus Van Jezelf HoudenWat zit er precies allemaal bij de cursus?
,

Zie het overzicht van de dagen op de foto. Je krijgt het e-book 41 tips voor van jezelf houden, een werkboek, elke dag een mail en een e-book inspirerende quotes.

De site zal zich blijven ontwikkelen en je blijft altijd toegang houden. Je krijgt van mij nog regelmatig extra bonussen en/of aanbiedingen in de vorm interessante video’s, webinars en real-life training.

Je kunt op de foto klikken voor een grotere afbeelding.
.

Hoe lang duurt deze training?
,

Het programma is voor 21 dagen waarin opdrachten, oefeningen, tips en strategieën aan bod komen. Wil je een dag overslaan dan is dat geen probleem maar kijk uit dat je motivatie niet achteruit gaat! Ik heb nog niet alle dagen zichtbaar gemaakt zodat je stapje voor stapje neemt en niets over gaat slaan.
,

Heb ik maar 21 dagen inzicht in de cursus?

Nee, je blijft altijd toegang houden in de cursus. Je blijft ook toegang hebben tot extra content, bonussen en e-boeken.

 

Ik twijfel of ik het moet doen (met wat voor reden dan ook)
.

Ik heb een aantal mails gehad van mensen die twijfelen. Graag willen maar….. Mijn standaard antwoord daarop is eigenlijk heel simpel. Doe het niet. Is het voor je bestemd dan zal het nog een keer op je pad komen. Bij twijfel heb je een negatieve emotie en je moet echt iets willen veranderen en er voor gaan.

Wanneer je beslist om deel te nemen aan deze online training dan wil ik  dat je er vol voor gaat en niet dat je tijdens het traject nog “overtuigd” moet worden of dit wel werkt.
,

Ik weet niet of wel de discipline en de motivatie heb om het te doen.
,

Ook hier geef ik meestal één antwoord op…. Als jij weet waarvoor je iets doet, is discipline nooit een stopper. Als je niet weet waarvoor je het doet of je doet het voor een ander, zul je jezelf tegenkomen en merken dat je zogenaamd geen discipline hebt. Je ziet dan dat je het niet voor jezelf doet.

Het is belangrijk dat je weet waarvoor je deze training doet. De motivatie probeer ik natuurlijk mee te geven!

Ik weet niet of ik er wel tijd voor heb.
,

Dit is de no.1 reden voor mensen die weten dat ze eigenlijk slimmer met  hun tijd moeten omgaan en dit niet doen. Als je echt iets wilt, maak je tijd vrij. Stel je prioriteiten. Wat is voor jou belangrijk? Ik heb het, om het je gemakkelijk te maken, in onderdelen aangebracht zodat je niet erg lang bezig hoeft te zijn. Maar wist je dat als je 1 minuut iets voorbereidt, je dit wel tot het tienvoudige terug kan krijgen? Wat is dan nog tijd?
,

Ik heb geen technische kennis, is dat een probleem?
, 

Dat heb ik hiervoor al even aangegeven, dat is echt geen probleem. Je hebt het namelijk niet nodig. Als je weet hoe je op een link moet klikken en je weet hoe je een video kan laten afspelen dan heb je alles onder de knie ;-).
,

Is het werkboek ook een digitale uitgave?
,

Ja, het werkboek is inderdaad ook een digitale uitgave. Deze kun je printen en invullen.
,

Zijn het heldere uitvoerbare opdrachten?
,

Ja ik gebruik simpele strategieën, instrumenten en technieken om de verandering die je graag wilt, door te voeren.
,

Moet het in één dag af zijn?
.

Nee het hoeft niet in één dag af maar dit is natuurlijk wel het perfecte moment om op jezelf en je behoefte te concentreren. Natuurlijk heb je altijd dingen die nog gedaan moeten worden: schoonmaken, opruimen, werken, boodschappen, de was….
,

Wanneer ik niet tevreden ben, krijg ik dan mijn geld terug?
.

Ik ben zo overtuigd dat de e-learning cursus je goed zal doen, dat ik je 100 procent-geld-terug-garantie geef! Wanneer je binnen 7 dagen na aanvang van de e-learning cursus niet tevreden bent, krijg je 100% van je investering terug. Stuur gewoon een mailtje.
,

Kan ik, nadat ik me heb aangemeld, meteen beginnen met de e-cursus?
,

Ja, je kunt meteen starten. Je wordt doorgestuurd naar een pagina om je te registreren als je dit hebt gedaan dan kun je meteen starten. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de lesstof. Let op! Je begint bij dag 1. De andere dagen zijn dan nog niet zichtbaar.

Bovendien krijg je van mij nog regelmatig extra bonussen en/of aanbiedingen in de vorm van interessante video’s, webinars en real-life training.
.

Is de betaling wel veilig en hoe gaat het dan verder?
.

Ja, de betaling is veilig. Je betaald gewoon met iDeal, vertrouwd via je eigen bank. Na betalen word je automatisch doorgestuurd naar de plek waar je je kunt registreren. Waar je daarna direct kunt starten met de e-cursus.

Wat zijn de ervaringen van de cursus?
.

Ik heb hier een aparte pagina voor gemaakt. Klik op de onderstaande link en lees de ervaringen van de mensen die je voor zijn geweest.

Ervaringen van cursisten van de online training ‘Van Jezelf Houden’

 

Maak een nieuw schema voor de dingen die je moet doen. Plan je vrije tijd die je nodig hebt om met mij te werken. Geef jezelf prioriteit. Je leven wacht op je!

Voor mij is mezelf lekker voelen en vitaliteit het belangrijkste in mijn leven. Het is de basis voor alles. Je uitstraling, gezondheid, levenszin, succes en de sprankeling voor je relatie(s). Een voorbeeld zijn voor mijn kinderen en de inspiratie voor de mensen om mij heen.

Ik hoop dat ik hiermee jouw eventuele vragen over “Van Jezelf Houden” heb behandeld.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, laat het mij zeker even weten!

Warme groet,
Marianhandt

cursus van je zelf houden box

>>>Lees hier meer over de cursus en doe mee!